De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
Gedeputeerde Vandenhoven overhandigt een waardebon aan de winnares

Stille waters in Limburg: prijswinnaars bekend!

woensdag, 19 juli 2017

Dit voorjaar ging de provinciale campagne "Stille waters in Limburg" van start. Stille waters zijn stilstaande waters zoals poelen, vennen en vijvers. Ze zijn van groot belang voor mens en dier. Er is geen leven zonder water.

Veertig wateractiviteiten van de provincie Limburg en talrijke natuurpartners maakten de Limburger attent op water en waterleven. De activiteiten trokken meer dan 3.000 liefhebbers. De 40 wateractiviteiten kregen een eigen promotiefilmpje met Gust Vandeplas en z’n passie voor kalenders in de hoofdrol. Ook dat filmpje was een succes. Maar liefst 28.000 personen bekeken de video.

Limburgers die de campagne mee promootten door de Facebookpagina van het Provinciaal Natuurcentrum te liken en het programma bekend te maken via het eigen sociaal netwerk, maakten kans om een leuke prijs te winnen. De winnaars zijn ondertussen bekend. Danielle Schrooten wint de hoofdprijs: een overnachting op een kampeervlot met ontbijt aan Maascentrum De Wissen in Dilsen-Stokkem. Liesbeth Hendrickx, Ruben Boesmans, Cindy Bex en Ludo Willems winnen elk een fluisterbootjestocht.

Op 19 juli 2017 kreeg Danielle haar prijs persoonlijk overhandigd door Ludwig Vandenhove. Ze was heel blij met haar prijs: “Een echte verrassing! We hadden het er al eens over gehad om dat met de kinderen te doen. We zijn echt nieuwsgierig. De lichtjes zijn al gekocht en de gezelschapsspelen liggen al klaar.”

Foto: © Johan Lambrix

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.