De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
  • Start
  • Nieuws
  • "Op stap met de bosjuf": nog slechts 5 plaatsen vrij!
Op stap met de bosjuf, alle info vind je terug in het nieuwsbericht.

"Op stap met de bosjuf": nog slechts 5 plaatsen vrij!

dinsdag, 13 februari 2018

Dit voorjaar staan nog twee nascholingen “Op stap met de bosjuf” op het programma. De eerstvolgende op 14 maart is volzet, maar op 21 maart - voor kleuters van 2,5 tot 3 jaar - in De Schans (Heusden-Zolder) zijn nog 5 plaatsen vrij. Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Vervolgtraject

De nascholingen "Op stap met de bosjuf" voor kleuterleerkrachten lopen nu reeds twee schooljaren. Sinds eind verleden jaar is ook het project “Snuisteren in  het groen” opgestart. Dit is een vervolgtraject voor kleuterjuffen die de nascholing reeds volgden. Zij krijgen ondersteuning bij het implementeren van de avonturentochten met hun eigen kleuters in hun eigen schoolomgeving. Hierbij gaan speciaal opgeleide gidsen, samen met de kleuterleerkracht en de kleuters, met een rugzak vol materiaal op ontdekkingstocht. Momenteel volgen elf kleuterjuffen het opleidingstraject en zij zijn héél enthousiast.

Ook volgend schooljaar

Het Provinciaal Natuurcentrum heeft daarom nu al besloten om ook volgend schooljaar enkele “Bosjufnascholingen” aan te bieden. Parallel daarmee zal dan ook weer een vervolgtraject voor een nieuw groepje kleuterjuffen worden opgezet.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • "Op stap met de bosjuf": nog slechts 5 plaatsen vrij!